anny* * christoper * admin
Število prispevkov : 194 Age : 29 Kraj : con ucker Tvoja naj igralka? : anahi Ti je všeč forum? : ja zakon je Registration date : 02/03/2008
| Naslov sporočila: Christopherja obtožujejo očetovstva! Ned Jun 01, 2008 12:59 am | |
| Naj se sliši za nekatere povsem neresnično, za nekatere nič presenetljivega; včeraj je na svetovni splet pricurljala novička, da naj bi član skupine RBD Christopher Uckermann postal očka! Mati naj bi bila dekle iz Čila! "Crhistpher me je poklical in mi povedal, da to ni res, zato sem pomirjena!" je dan po objavi novice povedala mati slavnega pevca! Očitno ljudje ne poznajo meja, ko želijo priti do slave! | |
|
Gost Gost
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Christopherja obtožujejo očetovstva! Čet Jun 05, 2008 6:27 pm | |
| |
|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Christopherja obtožujejo očetovstva! Sre Jun 11, 2008 3:38 pm | |
| |
|
MarineLLchy* Začetnik
Število prispevkov : 12 Age : 31 Kraj : Murska Sobota Tvoja naj igralka? : Anahi, Maite Ti je všeč forum? : Ja Registration date : 20/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Christopherja obtožujejo očetovstva! Sre Avg 20, 2008 9:54 pm | |
| joj, kaj si vse ljudje zmislijo sam da bi postali znani, pa itaq da to ni res | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Christopherja obtožujejo očetovstva! | |
| |
|